çikolata günü için ürünler (12)

SoChoco Organik Koyu Kakao Tozu

SoChoco Organik Koyu Kakao Tozu

Lezzetli sıcak çikolata tozu, %88 kakao içeren siyah çikolata parçaları ile (şeker: hindistancevizi şekeri). Çikolata yoğun. Kakao çekirdeklerinin menşei: Dominik Cumhuriyeti Kullanım talimatı Bir tencerede süt veya bitkisel bir içeceği kaynatın ve her bir fincan için 2-3 tatlı kaşığı SoChoco tozunu ekleyin. Sıcak çikolatanız elde edilene kadar birkaç saniye karıştırın. İçindekiler: hindistancevizi şekeri*, kakao tozu*, %20 siyah çikolata [kakao: %88 minimum] (kakao kitlesi*, kakao yağı*, hindistancevizi şekeri*) *Organik tarım ürünleri. Kuruyemiş, süt, soya izleri içerebilir. 100 ml bitmiş ürün için besin değerleri** Enerji: 276 kJ / 66 kcal Yağ: 2,4 g (doymuş yağ asitleri: 1,5 g) Karbonhidrat: 7,1 g (şekerler: 6,8 g) Lif: 0,7 g Protein: 3,6 g Organik: Evet Format: 300g, 1kg, 5kg %100 Bitkisel: Evet
Keçiboynuzu

Keçiboynuzu

Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağırlığı 60g'dır. Leo'nun bagel'lerinin tamamı vegan olup, yalnızca 3 çeşidi istisnadır: - Beyaz Çikolatalı Kızılcık. - Jalapeño Peynirli Cheddar. - Beyaz Çikolatalı Yaban Mersini.
kakao çekirdekleri - Tanzanya'dan doğal kavrulmamış kakao çekirdekleri.

kakao çekirdekleri - Tanzanya'dan doğal kavrulmamış kakao çekirdekleri.

K2 Garden, Tanzanya'dan gönderilen en yüksek kaliteli doğal kakao çekirdeklerini sunmaktadır. Kakao, %100 doğal bileşimi, zengin antioksidanlar, vitaminler ve tonik özellikleri sayesinde popülaritesini ve talebini kazanmıştır. Zengin çikolata aroması, hafif doğal meyve ekşiliği ile dengelenmiştir. Zengin çikolata, yumuşak ve temiz bir tat. Yüksek kaliteli kakao, en yüksek kalitedeki şekerleme ürünleri ve yarı mamul şekerleme ürünlerinin üretiminde kullanılmaktadır.
Organik Kakao Kaplama

Organik Kakao Kaplama

Bu ürün, rafine edilmiş kakao çekirdekleri, kakao yağı ve şekerin karışımından yapılmıştır. %50, %70 veya %80 kakao içermektedir. %70 bitter çikolata, kan dolaşımımızı teşvik eden antioksidanlar ve teobromin içerir. ÜRÜN UYGULAMALARI Ana kullanım alanı şekerleme (özellikle kurabiyeler), fırıncılık, dondurma, çikolata içecekleri ve çeşitli gıdalar için kaplama olarakdır. MOQ: 20kg
Glukoz

Glukoz

Glucosnova, su ile seyreltilmiş olarak hem yapraktan uygulama hem de sulama yoluyla kullanılır. Glucosnova, her türlü üründe, özellikle sebze yetiştiriciliğinde kullanılabilir. SKU:n/a Boyut:1 LİTRE, 5 LİTRE
CAPRESE

CAPRESE

Pastörize yumurta karışımı, saf çikolata parçaları, çiğ badem, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, badem unu, acı kakao 22/24%, pişirme.
Kıtır Süt Tableti

Kıtır Süt Tableti

36% kakao içeren sütlü çikolata tableti, kavrulmuş ve ezilmiş fındıklarla serpilmiştir. İstisnai ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net ağırlık (G): 130
Rocher 208L - SÜT İLE

Rocher 208L - SÜT İLE

Rocher 208L - SÜTLE
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
Yakut

Yakut

Yakut
Kakao Tozu 100g ve 250g

Kakao Tozu 100g ve 250g

INCI: Theobroma cacao Köken: Kamerun SKU: AR-7 Konteyner: 100g, 250g
Bitter Çikolata 5

Bitter Çikolata 5

köken St. Domingue 70% PP 220